Zondag 20 april
Lekkers van de smoker
Tijdens de Smokey Easter Sunday gaan we kwaliteitsrundvlees van Bossems Brandrood op de Oklahoma smoker garen voor een smakelijke Paasmaaltijd.
We verwelkomen jullie Eerste Paasdag graag rond 17.30 uur om een kort verhaal over het rundvlees en onze natuur-inclusieve boerderij te vertellen. Het menu ziet er als volgt uit:
VOORGERECHT
Aspergesoep Nagelhout | Peterselie | Aardappel
HOOFDGERECHT
Ossobuco met lava’s en parelgort | Brisket met aardappelsalade en een eitje | Bavette met rosti, duxelles en sereh jus | Shortrib met gepofte zoete aardappel
Op tafel: broodplank, boter, friet en een frisse salade
DESSERT
Pasen trifle hangop | Advocaat | Rabarbercompote | Yoghurt sorbet
Kosten: € 46 per persoon
Graag van tevoren reserveren.
Tip: wandel na de barbecue naar het traditionele Paasvuur in Lattrop-Breklenkamp voor een vurige afsluiter.