Smokey Easter Sunday

Zondag 20 april

Lekkers van de smoker

Tijdens de Smokey Easter Sunday gaan we kwaliteitsrundvlees van Bossems Brandrood op de Oklahoma smoker garen voor een smakelijke Paasmaaltijd.

We verwelkomen jullie Eerste Paasdag graag rond 17.30 uur om een kort verhaal over het rundvlees en onze natuur-inclusieve boerderij te vertellen. Het menu ziet er als volgt uit:

    VOORGERECHT
    Aspergesoep Nagelhout | Peterselie | Aardappel

    HOOFDGERECHT
    Ossobuco met lava’s en parelgort | Brisket met aardappelsalade en een eitje | Bavette met rosti, duxelles en sereh jus | Shortrib met gepofte zoete aardappel
    Op tafel: broodplank, boter, friet en een frisse salade

    DESSERT
    Pasen trifle hangop | Advocaat | Rabarbercompote | Yoghurt sorbet

Kosten: € 46 per persoon

Graag van tevoren reserveren.

Tip: wandel na de barbecue naar het traditionele Paasvuur in Lattrop-Breklenkamp voor een vurige afsluiter.

Smokey Sunday