Feestelijk tafelen in het Paasweekend

Zaterdag 19 april

Vrolijk Paasdiner

Kom paaszaterdag culinair genieten van een mooi viergangen diner.

    VOORAF
    Rouleau van nagelhout en witlof (🍃Rouleau van aubergine en witlof) | Mousse oude kaas | Appel quinoa | Brandnetelgel | Ingelegde bloemkool | Kroepoek van oud brood

    TUSSEN
    Gefrituurde tempeh | Miso bouillon | Zwarte knoflook pasta | Salsa van sjalot | Zonnebloempitten | Kombu olie

    HOOFD
    Twents Lamsvlees (🍃Bloemkool steak) | Aardappelrosti | Asperges | Gepofte koolrabi | Doperwten crème | Jus met tong

    DESSERT
    Mousse van Jens’ tokkelroom | Gemarineerde aardbei | Venkelijs | Crumble | Oold Bleank gel | Sponscake van munt | Limoncello marshmellow

🍃 = de vegetarische variant

KOSTEN
4 gangen: € 56 per persoon (incl. amuse)
Graag van tevoren reserveren.