Zaterdag 19 april
Vrolijk Paasdiner
Kom paaszaterdag culinair genieten van een mooi viergangen diner.
VOORAF
Rouleau van nagelhout en witlof (🍃Rouleau van aubergine en witlof) | Mousse oude kaas | Appel quinoa | Brandnetelgel | Ingelegde bloemkool | Kroepoek van oud brood
TUSSEN
Gefrituurde tempeh | Miso bouillon | Zwarte knoflook pasta | Salsa van sjalot | Zonnebloempitten | Kombu olie
HOOFD
Twents Lamsvlees (🍃Bloemkool steak) | Aardappelrosti | Asperges | Gepofte koolrabi | Doperwten crème | Jus met tong
DESSERT
Mousse van Jens’ tokkelroom | Gemarineerde aardbei | Venkelijs | Crumble | Oold Bleank gel | Sponscake van munt | Limoncello marshmellow
🍃 = de vegetarische variant
KOSTEN
4 gangen: € 56 per persoon (incl. amuse)
Graag van tevoren reserveren.