Op donderdag 26 december vindt het Winter Wonderland kerstdiner plaats op Erfgoed Bossem. Zijn jullie erbij?
Bij Erfgoed Bossem proef je het Twentse landleven rechtstreeks van de eigen kringloopboerderij en de mooiste streekproducten. Een unieke culinaire belevenis! Het kerstmenu ziet er als volgt uit:
VOORAF
Ossenworst van Bossems Brandrood (🍃Tartaar van gefermenteerde schorseneer) | Miso mayonaise | Mousse van gekookte pompoen | Ingelegde pompoen | Pannacotta met groene kruiden | Oude kaas
TUSSEN
Prei van de Oklahoma smoker | Venkelsaus | Quinoa salade | Knolselderij
TUSSEN
Gefermenteerde rode kool | Vinaigrette van rode kool | Pulled beef van Bossems Brandrood (🍃Rendang van kool) | Gebrande spruit | Knolselderijcrème | Gerookte amandel crumble
HOOFD
Mooi stuk Bossems Brandrood (🍃Linzenstoof) | Parelgort | Duxelles van shiitake | Pastinaak | Pompoen | Crumble van pompoenpitten | Miso Jus
PRÈ DESSERT
Limoenijs
DESSERT
Kastanje cremeux | Hangop met speculaaskruiden | Krokante pastinaak | Aardpeersorbet | Gel van zoethout
🍃 = de vegetarische variant
KOSTEN
Volwassenen: 5 gangen € 69 pp (incl. amuses en pré dessert)
In overleg is er een kindermenu mogelijk.
Extra kaasplank: € 10 pp
Kaas i.p.v. dessert + € 6 pp
Reserveren kan telefonisch via 0541 – 22 13 92 of per mail info@bossem.nl